Дивом неба виграє, Відблиском грайливим сяє, І граційно завдає Вигином хмільного сну… Я таки живу… Знаєш… Є момент і забуваю, Де недосяжне, золоте Полум’я над світом мріє, І де криком вітер віє В кронах, і між осяйних, Між букетів молодих Незбагненним поглядом зігріє… Ти таки вважаєш, Що у мозку виграє, А між зела дістає Жмут розхристаного вітру… Чуєш… Рух німого титру На екрані проростає… Зрештою… Те все наснилось… Знаєш…
На жаль багато ще не доросло до розуміння слів без ритму без рим , поезії з прихованим і складним змістом , але це не означає коли немає перегляду таких поезій що ці поезії погані , просто багато глядачів і читачів ще , як кажуть , НЕ ДОРОСЛО ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")