Застілля. Ймениннику тост виголошують сто енний. Хто п’є, хто – розпушує пір’я. Гайнімо удвох у нічну прохолоджію шукати у небі знайомі сузвір’я.
Сатинова сутінь, обійми привіт(ря)ні, жасминова п’янкість – що вина Фессалії. Ще мить – і долаю міжзоряні відстані, обнявши тебе за тендітну кришталію.
Поглянь: Бетельгейша в кольє з Оріонікса космічних приблудливців тягне в орбіту; А онде Алголік захмелено клониться, Арктурок йому щось белькоче сердито…
Хай метеорити згорають од Раку чи зоряних інших болячок фатальних, - загадуй бажання, кохана – це Знаки! Зага… Вже заснула… За обрієм дальнім
прозориться небо спроквола. Либонь це вже досвіт під руку веде паркінсонце.
ПАНЕ АНАТОЛІЮ. БАЖАЮ ЩОБ ВАМ ПРИСНИВСЯ СОН... МИ ЗНОВ В РУКАХ БОГІВ ВСЕВИШНІХ І НАША НІЖНІСТЬ ПРИТАМАННА ТЕЖ ,НАМ СВІТ СТАЄ ВЖЕ БІЛОСНІЖНИМ , ЯКОГО БЕЗ ЛЮБОВІ НЕ ЗНАЙДЕЖ. І ЩЕРЕ ВАМ
Ви творець нового Анатолій. Багато зустрів фраз зрозумілих але так сформульованих, що читати було спочатку незвично, та в друге читалося цікаво. Набільш сподобалось:"кришталію" та " прохолоджію". Вірш по космічному свіжий. Досить оригінально.
Спасибі, Андрію ) Це мене "муфталінгва" Віллі Мельникова зачепила, вирішив і собі спробувати. З’єднуючи два слова в одне, отримуєш нове, із подвійним (а часом і потрійним - прихованим - змістом). Хороша зарядка для розуму )
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")