На дві адреси – жодної домівки, І дві дороги – кожні вихідні. Ти подаєш під церквою дрібні, Як відкупні. Для райської долівки.
Твій спокій – сплав титану. Не розбити. Ти стільки бачиш і спокійно спиш. Цей білий сніг – знецінений гашиш. Коли немає з ким поговорити, То ти із ним спокійно помовчиш, І можна жити.
У вірші йдеться .... про автора? Цикл "Блокнот", до якого входить цей вірш - це невеличкі замальовки, що виникли із якоїсь думки, або настрою. Щоправда, хочеться, щоб не тільки автору за цими думками та настроєвістю був близький)
Дуже дякую, п. Миколо. Я хвилювалася, чи вірш приймуть, але потрохи заспокоююсь).
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")