Вірш вдалий, а якщо ще й враховувати вік автора, то Ви взагалі молодець: такі погляди на життя і думки неначе це написала людина із великим життєвим досвідом за плечима. Добре підібрані контрасти, є почуття складу та стилю автора. Ось тільки невеличкі поправки, таке трапляється із кожним, то ж не ображайтеся: "Зіграй свою роль якнайкраще - проживи життя достойно (гідно)", У когось ворогиги (описка). Останні два рядки: "Зійгай її ти якнайкраще, І ти для інших вже герой. " - щось тут не так, можливо оте повторення "ТИ"? Вірш сподобався, тому від мене - "5"! А оті невеличкі зауваженя - "Нет предела совершенству!"
"ворогиги" тодійсно описка, дякую, "Зіграй свою роль якнайкраще - проживи життя достойно", гідно - якось мені не подобається (хоча можливо так краще). Щодо останнього стовпчика то він дійсно якийсь не такий, гірший ніж два попередні. Дякую за коментарі.
"Зійгай її ти якнайкраще, І ти для інших вже герой", - чудово! Трохи треба попрацювати з розміром твору, але загалом мені сподобалося. Ваш вірш, побудований на антитезі, справляє враження! Володимире, успіхів Вам у творчості)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")