Крила Дивне знамення якось узрів, Голубка із хмар небо покрила. Як дитя любувався й радів, Землю тримають чистії крила. В позолоті світилась вона, Ясні промені сонця ловила. Танцювала, співала душа, Землю тримають чистії крила. Знамення від краю до краю… В небі біла голубка летіла, Й так душу підносить до раю, Ця у Бога небачена сила. Дивлюся, радію і мрію, Коли очистимо Землю свою. Живу і плекаю надію Боже, на милість і ласку Твою. Голубка літає, літає… Відчуваю ніжний дотик крила І серце співає, співає, Влучила любові гаряча стріла. Ці крила тримають, тримають І не дають розлетітись Землі. Музики хай грають і грають, Слава небес так потрібна Землі. О два білих, пухнастих крила, Дві гарячі прекрасні долоні, В тобі кружляє танцем Земля, Золотом сяє, ніби в короні. Ти показав, я вгледів, узрів Ці голубки небесної крила, Як долонями кулю Ти грів, Щоб весна в нашім серці ожила. 13.05.2008р.
|