Навіщо Ти мене покинув?
Навіщо розуму в житті Ти не навчив?
Навіщо в інший світ як птах полинув?
Навіщо літ так мало у житті прожив?
Навіщо, що хотіли не сказали?
Навіщо відкладали на потім?
Навіщо повтрачали все, що мали?
Навіщо ми жалієм все по всім?
Навіщо дар цей в подарунок,
Залишив як безцінний скарб?
Навіщо перший і останній поцілунок,
Зберігся в пам'яті без розмаїття фарб?
Навіщо ми цінуєм як втрачаєм?
Навіщо усвідомлюєм з плачем?
Навіщо з жалем співчуваєм?
Тим самим повертаєм спогади "мечем"...
|