Психічний розлад на устах
І на чолі краплина поту,
Настільна книга у руках,
Очі беруться за роботу.
Крісло качалка, лампа бра,
Горнятко кави заварної,
Рядочки втілення добра,
І спалах миті чарівної!
Чужі історії в рядках,
І відблиск місячної ночі,
Думки не викажеш в словах,
Про них усе розкажуть очі!
Шукаєш схожість на листках,
Хвилин прожитої тривоги,
І співпадають у думках,
Кроки прожитої дороги…
|