Крикучий погляд, червоного вина, Спонтанна зустріч на диво не одна. І келих у твоїй чужій руці, Гарячі поцілунки, і сльози на щоці. Яскраві губи зваблюють бокал, Інтим до кришталю, і терпкості вокал. Серветки дотик, вона теж одна, Відбиток губ, невинність втратила вона.
|