В ЗАГОРІ „Задзвеніли струни у душі моїй...“ 2008 ...земля — у квітах, душа — у тернах, думок злетілось як вороння, і темна хмара в долонях терпне, журба і радість мене спиня... В шовкових травах роса срібляста Ні — не росиця — Його сльоза... Його рукою пишу я заспів, Його очима дивлюсь — гроза! ...Гойдає пісню в колисці вітер, Ще кілька кроків і вже Сула... А там в Загорі... В садибі — тихо... Каштан розлупнув і гучно впав... ...О, земле-казко, — у грудях терпне! — Прийду до тебе і — припаду... Дай сили духу: душа — у тернах, в колючих тернах як на біду...
|