Коли маєш бажання жити, -
Чи в депресії винен вірус?
А чи просто безвільний митар
Проклинає пустий папірус?
Між сімейних затишних терцій,
Чи багато снує інфекцій?
Чи то, все ж таки, кілогерці,
В кого більше заслуг і перцю?
Випробовують люд на хворість
Не набір нуклеїн-кислОти,
Споконвічна у тому повість:
В нас хворіють лишень чеснОти...
Найстрашніше імунітету,
Не без маски лукаво вмерти,
А без совісті кілометри,
Коли байдуже хто ти й де ти...
В карантинно-безпечну зону
Час посходити всім із трону,
Бо без людяності поклону
Не вдягнЕте Ви більш корону...
|