Хочу Вам на завтра побажати,
Усмішок, почути вдалі жарти,
І весь день щоб ніжило проміння
Мрії, успіху, любові, провидіння...
Хай чекання, відчуття обіймів
Вище хмар емоції підійме,
Втіха переповнить аж до краю,
Що Вас вдома часточка чекає...
Хай переживання, та приємні,
Вам дарують погляди взаємні,
І тепло, і затишок, і діти,
Позитив, відвертість, шана, квіти...
Налаштуйтесь з вечора на щастя,
Що усе задумане удасться,
Радості зберіть свої врожаї,
Щиро Вам на завтра я бажаю...
|