Сьогодні – з тим, а завтра – з тим… - Хіба у тім святий інтим? Чи стрімголов, а потім – знов… - А чи миттєвість – це любов? Все на долоні, ніби просто, Та егоїзм, немов короста, З’їдає таїнство відносин, Чи рівноцінно давши, просим? Ну, може, вдасться, ну, не вдасться… - Так збережеш багато щастя? Зітхання, докір, зазіхання… Чи зліпиш з цього ти кохання? Ми, так виходить, не всесильні, Заблудлі, митарі, посильні, В житті свої шукаєм карти, Приречені на варто, і не варто…
Ми дійсно не всесильні, але чи приречені - тут питання...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")