Чорна спіраль гігантського смерчу, Всмоктує душі і крутить у вихрі, Тягучої, вічно живучої смерті. Нейрони ростуть, мов планети хребти, І знов оживають Везувії стихлі, Дивується час, не в змозі іти. А навхрест протягнуті тонкії струни, Золотом ріжуть Аідову ніч, І рушаться квітів всесвітні закони. Даючи життя геніальним мутантам, З зірками замість облич, Що засліплюють очі Атлантам.
|