Годинник на стіні наче п`яний сусід, То плаче, то співає і ночами не спить, Квартира повна часу, навіть капаючий кран, Відрізує хвилини з тіла з безлічю ран. На стінах сива плісінь відраховує століття, А муха об скло соті долі секунд, Приближення смерті ось і все що сниться, Спокій обличчя видає тремтіння рук. А радіо видасть бадьорий голос: "Киїсвький час стількіто годин." А навколо туман і Ячмінний колос, І старухи усмішка, кладовищенський дзвін. Проклятий дощ так ритмічно б`ється, Земля вчипилась в мене і вертить, і вертить, А може і добре, що все це скінчиться, І буть прокляте все це і не страшно вмерти.
|