В тіні столітнього дубу, На молодій траві. Приходять у голову думи, Разом з теплотою землі. Ти відчуваєш дотик руки, Чийсь погляд у висоту. Через закриті повіки, Того, хто дарує доброту. А під час літньої зливи, Дощ поцілує теплий. Вустами небесної сили, І здасться, що ти вже мертвий. Що душа твоя вже на волі, Що лине у висоту, Де світять яскраві зорі, Того, хто дарує доброту.
|