Поетична сторінка Олександра Кухарука (+ вірш "Туга")
Народився у селі Квітневе Рожищенського району Волинської області. Проживаю у м. Івано-Франківську
ТУГА
На подіумі осені – Дерев відверті пози. У стані почуттів – Значні метаморфози. І журавлиний реквієм Над храмом білих стін. Для чого ти питаєш, За ким цей дзвонить дзвін? Чому ти знов гадаєш, За ким спішать птахи, Коли їх в дальню подорож Благословлять дахи. Хіба не за тобою Цей журавлиний клин, Летить в країну спогадів? Тож, не гадай, за ким. І не відшукуй правди, Коли почуєш дзвін… Радій, що ти не знаєш, За ким так тужить він.
Дякую за біографічну довідку. Я незабаром створю Вам сторінку, фотоальбом та форум. А поки вона не створена, Ви можете і надалі друкувати свої твори у категоріях, які відповідають тематиці вірша. Після створення сторінки я перенесу їх усі до неї.
Хороший вдалий початок , а далі життя на завдаток ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")