"Впаду, розіб'юсь, зірвусь з небосхилу" - і як після цього такому довіритись, га?.. Гарненько і ліричненько. Якби ще вдавалося уникати злиття приголосних, як от "В СВоїх", "заблукаВ В Них" - а то язика мила зламає. Чи то задумка така: менше говорить - більше довіряє?
Ти образ характерника тримаєш, Але порад не слухаєш, однак, Для чого розмістив Ти вірш, хоч знаєш? Не грайся норовливістю, земляк. Немає в нас ні зверхності, ні суду, Усі поети, - хто на скільки зміг, АджЕ ми, врешті-решт, лиш люди, Ти не програв, та Ти й не переміг. Прийшов, будь добрий, витри ноги, Не в нас, а в свій зволожений хідник, Ми всі однАкові поети перед Богом, Не варто критику сприймати, мов шкідник. Ласкаво просимо з ідеями, віршами, Ти тут відчуєш досвід свій і ріст, Прошу, лишень, знайди дещицю шани, І ми підтримаєм талант Твій і Твій хист.
Не зважай, - магнітні бурі, Може й трохи занесло, Просто, не люблю я фурій, Нуль, по суті, теж число. Не про Тебе, - так, - до рими... Анумо віршувати?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")