Перший вірш більш художній. Але українською "ллє", а не "льє". Щодо змісту, то деякі місця незрозумілі. Наприклад: "У всепрощенні сходить Вічний Бог", думка не закінчена. Де Він сходить і чому? Взагалі-то Він не сходить, це ми до нього маємо піднятися. "Сторінки книги, наче два крила Несуть у світ співучу рідну мову. Тут зібрані скарби усіх часів, Усіх народів - тут жива криниця". Про яку книгу мова? Про буквар, підручник хімії чи Біблію?
Вдячна за те, що звернули увагу на помилку... Що називається "затуркав комп\ютор"... Щодо, скажімо сюжету- Людина настільки мізерна, що ніколи не зможе "піднятися" до Бога. То ВІН зі своєю ласкою, якої ми не достойні, сходить до нас. Тільки ми на жаль цього не хочемо помічати... А щодо, підручник хімії, буквар і т.д. - Тут мова взагалі про КНИГУ - у ній мудрість усіх поколінь!!! Сподіваюсь, що цім поясненням я вас не образила?
Ну тоді ви почали "за задравіє" - про храм, а закінчили "за упокій" - про книгу... А щодо "піднятися до Бога" - то це і є сенс нашого земного життя. І людина не така вже й мізерна. Бо "створена за образом і подобою Бога".
Шановний Олександре,тут на ПОВЕРХНІ сказано про Дві душі, одна з яких "ЗБОЛІЛА"і рветься в Божий храм, а друга "СПРАГЛА" - потребує знань, які знаходяться у КНИГАХ... Так ми створені по образу і подобі Божій,але від наших прабатьків успадкували ГРІХ.
Прочитав уважно вірші.Взагалі думка цікава про душі.Відчувається присутність душі авторки.Це чудово.Але ...В храмі дві душі.Бальзам лікує їх відкриті рани,потім сходить Бог(в даному випадку ви мали ,мабуть,на увазі Божу милість),але вже душі прагнуть іншого--джерела І не зрозуміло тоді для чого він(Господь) зійшов у всепрощенні?Вибачте його ,що люди простили?Потім душі п*ють *живе і чисте слово* рідної мови і через рядок *усіх народів тут жива криниця*.До чого тоді рідне українське.І на закінчення вірша у вас одна душа кудись поділась?Не ображайтесь,будь ласка,на думку читача.
Заради Бога, я зовсім не ображаюсь! Певно я, як автор не дотягла...Якщо не зрозуміло, що "ОДНі ДУШИ йдуть до ХРАМУ", а ІНШІ- тягнеться до науки...Скажімо це йдеться про різну психологію різних людей... Дякую за коментар!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")