Вірші буду подавати у хронологічному порядку. У пошуках себе. Лютий 2010. ********************************************************************** ...без тебе нікуди... Дороги розійшлись під небом, кому на захід – я ж на схід, Палає в кожному із нас нестримний індивід. Лиш горе тим, хто загубив себе, невзмозі він відчути, Хто є – куди іде... Що втратив - що знайде... Таємні сфери замісили глину... Зліпити ж мусиш сам. Не все вирішувать тобі та і без тебе нікуди... * * * Себе шукать – не марна справа Себе шукать – не марна справа, затратить можна все життя, Та цінний скарб в кінці тунелю, за нього варто до кінця Між темних і холодних стін бродити: чекати, вірити, тужити… Цей шлях пройти та не зблудити – свободу духу полюбити. * * * З струмків нестримне русло вироста З струмків нестримне русло вироста, Із насінини велет в лісі пророста. Ненависть, страх – чарівний світ руйнує, Лиш чиста думка світло нам дарує. Втекти від себе – в чистім полі не сховатись, Шукати шлях єдиний - вірний краще намагатись. Хто до кінця іде, можливість має досягнути, Законів вічних - дивних сили на собі відчути. * * * Так хочеться між зорі ген податись Так хочеться між зорі ген податись, Між сил вселенських прогулятись. Та не зостатись – донести істину життя, Відкрити браму вічного буття… * * * Чи милий друже ти зустрівся б?.. Холодні стіни, стеля – душа німіє, Лиш чаша чаю теплого мене зігріє. Нема того хто світлом поділився б! Чи милий друже ти зустрівся б?..
|