Люблю дивитись на хмаринки, Ось ці прекраснії перлинки. Мольберт художника розкритий, Листок пухнастим тоном оповитий. Ось там вдалині – вусатий дядь Бороздить небесну гладь. А ось, дивись, над головами, Гуляють два гіпопотами. Не має меж політ фантазій, У небесах – театр оказій… Люблю дивитись на хмаринки, Хитає вітер в полі стебелинки. Хіба тобі й мені багато треба, – Лиш іноді розкрити диво неба. Лиш погляд серця розвернути, Природи силу осягнути. Чарівний світ в собі розкрити, Думкам широкі крила відростити. Немає меж дитяча мрія. У небесах кружля надія…
2.06.2010
|