* * * І я не я, герой ліричного роману, Актор минулої епохи. Бурхливі води теплого лиману, Мене зігріють трохи. Тягар над головами, немов титану, Прорвати фронт піхоти. У вічну вись небес лети орлану, Полиш усі турботи. * * * Між стін німих один. Вольфрама нить тепло дарує. Навколо декілька світлин, Печаль нестримную вгамує. * * * Довкола все туманом оповито, Ліхтар в краплинах мов зоря. Дороги наші вщент розбито, Шляхів непройдених життя. * * * І день не день… І все не так… Тоді повинно бути як? Чекаю ночі … В глибоке синє небо закохався?! * * * Так ніжно скрипка луна, Нот внеземних душа. Остання п’єса скрипаля, Гойда в колисці немовля. * * * І знов провалля, далека висота, І знов чекання, подруга стіна. І знов питання, душевна біднота, І знов вагання, назад шляху нема… * * * Боротись буду до кінця, Допоки дише тіло. Ховать не буду я лиця, У голові ясніло… * * * Сіра синь… - а далі, чорніше чорноти, Ганяє фронт туди – сюди. Природи сил бурхливих тон, Зелені верби бють поклон. * * * Люблю ходити по росі, Впивати свіжий аромат косі. Зв'язок з Землею відчувати, Потік життя в себе вливати. * * * Мурашник. Тіла одухотворені туди-сюди. Стежки, переплітаються повсюди. Бездонний океан. Тікати з корабля нікуди. Смерть та життя. Останній поцілунок Юди. * * * Ранкові вірші у холодну пору, Не варто зариватись в нору. Шумлять вітри північні, У теплім домі думи іронічні. * * * Зірок багато, де моя? Думок занадто, я не я. Гармоній коло, розкручується кволо. О, як це все невипадково, що діється довкола. * * * Тече ріка, несе слова, твої й мої, розгорнемо палкі серця свої, про себе повість ми напишем, погляд в погляді залишим. Листок до листка – ось і наше життя, рука до руки – намалюймо дитя… * * * Сліпота закрила ясність неба, а може всім того й не треба, таємність тиші відчувати, у голові світи кружляти… * * * Із підвіконня посміхається фіалка, ЇЇ горщик – її світ, її планета. Й вона чекала ранку, Проміння сонячного бранка. * * * Вибачайте, що наразі так багато розмістив) Але ж вони коротенькі ...)))
|