І всі рядки не ті, Куди податися в житті. Не підібрати слів, Проходять кононади днів. Швидкий експрес, о час, Тікаєш ти від нас. Довкола божевільня, Пародія сумління. Залізобетонне життя,- конструктивізм буття. Суспільство хронофагів, Забуло про казкових магів. Себе в темниці полонило, Бо злото більш за все любило. Хто зна, чи ті рядки, Та чи розпущені бруньки. Та знай щасливий буду я, Як змусять думать ці слова: Де світло, де пітьма, І де та добрая зоря. Бо пролитить життя, Та не згорить твоя зоря.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")