Куди ведеш – Чумацький Шлях, Мільярди душ над головою. І я такою пізньою порою, Стою обабіч храму, мов монах. Куди веде стежина внеземна? Пориви душ сліпих. У житнім полі вітер стих, І серце огорнулось вічністю злегка. І ти прийшла, моя Зоря, Мені ти вірна будеш тисяч літ. Й нема на небесах сиріт, Й тебе веде стежина чарівна…
|