Якби рядки буденних слів, Лунали, як недільний спів. І страх, неспокій розчинили... Святі, прошу - додайте сили! Розбити тугу тихих днів, Забути жах ранкових снів. Я хочу зорі, щоб світили... Святі, прошу - додайте сили! Неспокій лине в небуття, Промінь в серці - тінь моя. Я хочу люди, щоб любили... Святі, прошу - додайте сили!
|