В польоті… Сам не знаю де, і не важливо, Не хочу знати я усе, і так сміливо Дивлюсь й мовчу собі у вічі знову й знову… Слова забув, що так любив, забув і мову. Шукаю тихо спокій в музиці й у небі… Не буду знати я усе, і у полоні Дивлюсь й мовчу на руку знову й знову… …простим речам життя чудуюсь без поклону. Тону в молитві… У резонанс із серцем - в ритм...
|