Марина Алдон Народилась у м. Хуст Закарпатської області. Справжнє ім'я Марина Штефуца. Друкувалась під псевдонімами Марина Дорих, Акелія. Закінчила філологічний факультет Ужгородського Національного університету. З 2000 року член Національної спілки журналістів України. З 2000 року голова Хустського міськрайонного літературно-мистецького об’єднання «Чиста криниця». Автор поетичних збірок "Poems" (1999, Львів "Кальварія"), "На мові галактик" (2002, Івано-Франківськ-Хуст, ШтЮрМер), "3Dцяте лютого: Із циклу «Щоденник» (2013, Ужгород, "Ґражда"), "Labyrinth" ((2013, Ужгород, "Ґражда").
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")