Там падали зрізані крони – Юності буйні роки. Образно, сильно, вражаюче... Чекала щасливу годину? ... щасливої години... Впихнув у вошиві?.. У товарні вагони, тобто як худобу...
Щиро дякую за відгуки. Життя мами - це моя доля. Можливо все було б інакше - і вступ на факультет журналістики після школи, а не в 40 років, і друк поезій у 70-80 ті роки і мої малюнки, яких не дозволяли розвішувати і декламувати - радянські гулівери...А щодо вошивих вагонів , то це найправильніше, тому що мою маму везли в Сибірську тюрму саме такими, а не просто товарними вагонами...Про це треба волати, а не обліплювати квітковими словами..
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")