Як експромт - годиться. Але поданий він на сторінці віршів і має бути зрілим плодом, а не напівсирим, напівстиглим, напівпродуманим. Недопрацьовані твори відштовхують. А тут усе є: думка, зміст, енергетика. А форма кульгає. Поспішаєте, поспішаєте, молодий чоловіче, виставляти свій товар на літературну полицю. Успіх це все таки 10% таланту і 90% вкладеної праці. Але запал з яким Ви беретесь за справу заслуговує найвищої похвали. Надто вже на сайті розмірений ритм життя. Успіху.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")