Сумно І нудно Зітхаю Розлука Як мука Страждаю Печаль І жаль В усьому Сумно І нудно Без дому. А там Вже нам Осінь радо Малювала б Дарувала б Щастя градом Миготіла б Шелестіла б Позолота Остання В прощоння Літня нота...
Осінь - це сум, який схований в самому слові... Навіщо повторювати: сумно і нудно... Потрібно пошукати слів точніших і виразніших... А сумно і нудно - це для звичайної розмови на вулиці, не для вірша...
Не в осені суть, це перш за все сум за домом (а там вже нам.. тобто вдома), слова, слова я хочу щоб прості розмовні слова вливались у вірш, а не якісь там точні виписані зі словника, а то ще і українських рим, давні, Не застарілІ, якими добре володіють лише літні люди та і то вже повірте рідко вживають. Так мабуть сумно що зникає розмаїття української мови особливо у новім поколінні, моїм поколінні, але не потрібно все це хоронити, українська мова вічна, просто вона проявляється і (у тому числі) таких на перший погляд примітивних словах.
Пане Тарас погляньте на структуру це вірш-однослів, із хорошим, логічним потоком думок, вже це заслуговує хоч на краплю поваги, навіть від Вас-обізнаного критика
дякую за коментарі, "нема чого коментувати", "написала б якби вміла" да оце слова які примушують задуматись, а чи знаєте ви панове що таке вірш... Ну це ж смуток за домом, прості розмовні слова, але як подані, ех... Та не в осені діло...
А мені в цьому коротенькому і стислому творі зазвучала на найвищих нотах, навіть на надривистих до розпачу, якась сердечна тайна.Автор щось не договорює, але воно майже кричить читачеві до душі.Навіть тремко якось, а якщо твір викликає такі асоціації, то він вартий уваги.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")