Я народилася 19.10.1990р у м.Івано-Франківську. Освіта вища - спеціальність міжнародні відносини.
Це один із моїх перших віршів...
Переможена смертю
Засніжених троянд
Червоні пелюстки,
Сльоза роси,
Ховали вбите тіло
Замученої світом.
Скалічена журбою,
Що брала участь в бою.
Не на життя, на смерть.
Вона програла.
І перша крапля крові впала.
Вона програла.
І встати сил не мала.
Її обиччя вкрилося пітьмою.
А очі наповнились журбою,
Тієї, що брала участь в бою.
Не на життя, на смерть.
Її душили.
Душили так, що сльози потекли...
Неначе води рік гірських текли
Такі ж холодні...
Її душили руки ті голодні.
Але вона мовчала.
Бо знала, що бій програла.
Вона мовчала.
Душа вже тіло покидала.
Останнє, що побачила вона
Була засніжених троянд краса.
І очі знов в журбі
Тієї, що програла бій.
Бо так багато втратила вона
Найдорогоцінніше - життя.
[color=red]
Вітаю вас,п.Юлія, на нашому сайті. Радію, що молоде покоління купається у нашій солов'їній. Бажаю звершень, але для цього треба багато працювати, і навчитися правильно сприймати критику. Як на перший твір - непогано, та все ж вірш повинен відповідати формі, сюди входить: розмір; рима; наголоси; ритм, ну і звичайно правильно висвітлена тема. Успіху!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")