боролися ми довго за свободу і знов вневолю ми не хочемо ідти. за Україну скільки полягло народу, боролись наші прадіди й діди. заради них шануймо Україну майбутнього заради, для дітей вона для нас усіх одна єдина для нас, для українів для людей. нас шантажують, хочуть нас купити, та їм не залякати нас нічим! у них одна мета- україну згубити. ми ж не дамо зробити ього їм. ми до кінця боротись за свободу будем і незалежності для неньки ми здобудем!
Радий бачити земляків на сайті Ви мабуть поспішали і багато букв попропускали, прогляньте будь ласка ще раз, Україну ... з великої букви напишіть. Розвивайте свій талант Успіхів у творчості.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")