Проспівай мені пісню про сонце, Про веселку у небі і дощ, І про пташку, що бється в віконце. Лиш про те, що на серці- промовч. Не картай моє серце зізнанням. Крають серце і душу мою Ці слова про шалене кохання, Бо, нітрохи , тебе не люблю. Не шукай мого сліду край броду. Не чатуй у зеленім саду. Не слідкуй, коли вийду по воду, Бо, нітрохи, тебе не люблю. не хвилюй мене поглядом грішним. Не чекай на усмішку мою. Не лякай мене дотиком ніжним, Бо,нітрохи, тебе не люблю. Проспівай...але тиша навколо... радо б чула я пісню твою. І так боляче в серце вкололо, Бо, нітрохи , тебе не люблю!
Тихо сутінки ляжуть на плечі. Лине з бережка спів соловя. А я сяду і тихо заплачу, Бо люблю, але вже не твоя.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")