"То зима примарила сама Волошкові очі чаклуна," - цікаво! А от "Теплих рук легкий і ніжний бриз," мені чогось не в'яжеться бриз до рук... ну ніяк... Зворотний порядок слів у реченні, характерний для поезії, тут виглядає дуже гарно. Зичу натхнення!
Задуми , фрази окремі дуже цікаві, багато ще недопрацьовано , але цікаві нові позиції слів, якісь нові збагачення , творчий пошук захоплює. Деколи перехоплює подих , але деколи цей подих стримується недоробками, особливо в закінченнях фраз . цікаво вирізблюється стиль . Бажаю творчих пошуків.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")