Сподобався Ваш вірш.. Дозвольте відповісти: Є сотні різних всіх доріг, від них ще по сотні стежинок, як важко знайти у чужих, для сЕбе мізерний спочинок. Невже життя таке пусте, воно то повне, та болюче! Мілке? Важке? Стрімке? Тривке? Погладисте й таке колюче! Нехай "мілкий", зате він щирий, нехай в чужих є помилки, йому свої все ж більше милі, вони ж на те і є свої! =) Розумієте? Хоча б з поваги до моїх слів, відреагуйте якось.
Дякую за відгук. Я поважаю Ваші слова. Ви маєте рацію. Сподобалася Ваша думка про щирість і власні помилки. Я ж писала якраз про те, як люди сприймають критику. Чисто під настрій. То було давно. Багато поглядів давно переглянуто. Ще раз дякую, що пишете мені. З повагою, Маріанна.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")