Як страшно бачити їх разом
Ті слова два: «весна-війна»,
Обірветься на вістрі фраза,
Бо третьою прийде вина.
За те касандрине пророцтво,
Що наче той жахливий сон.
А як збудити снуле людство,
Коли навколо полігон?
Коли ота скінчиться мука?
Коли відступить морок злий?
Занадто гірко від науки.
Знесе пороги чорторий?
|