Мені здалося, що двозначно сприймається "за добро піднімемо меча"... За добро потрібно платити добром. Мабуть, Ви хотіли сказати щось подібне до: "добро щоб захистить, піднімемо меча"? З повагою до Вашої думки.
Підтримую Вашу думку: "Львів захистить добро!" І нехай це не вкладається у ритм вірша, але Львів завжди залишатиметься європейським містом, у якому живуть духовно багаті люди. Дуже люблю Львів. Бракує слів, аби висловити своє враження від цього міста.
Я також великий шанувальний Львова !. Привіт , землячка , завтра буду у Львові !... Люблю просто так дивитися на це старовинне місто , тут пройшла моя юність в науках , тут була перша любов. Тому приємно згадувати і читати такі вірші , ніби згадка за давнім минулим.Дякую !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")