Щиро дякую, мамо, я нині тобі
За те, що ти в мене,- і добра, і мила.
Низький поклін, ненько, тобі даємо всі,
Для дітей багато добра ти зробила.
Приспів;
Мамо , моя мамо, рідна моя нене ! !
Я тебе цілую, ніжно обнімаю !
У житті багато зробила для мене !
Всі найкращі квіти дарую, що маю !
Я горджуся, матусю, тобою завжди,
Та постійно я буду вже гордитися,
Від мене поцілунки теж усі прийми,
І хочу тобі низько я вклонитися.
Приспів:
Цілую твої руки ніжно золоті,
Які так привітно завжди обнімають,
Бажаю здоров'я міцного я тобі,
Всі твої внуки здоров'я теж бажають.
Приспів:
Живи вже дорогенька, ти, більше ста літ,
Будь здорова і частенько посміхайся.
Будь щаслива й живи завжди собі без бід,
Будь весела і журбі вже не піддайся.
Приспів:
Ми дійсно дуже, МАМО, тебе любимо
І так щиро будемо завжди любити.
Всі міцно й ніжно в щічку теж цілуємо,
Та бажаємо тобі ми вічно жити!!! |