Дідусь каже дівчині:- Виходь заміж за мене, Я влюбився дуже сильно, Світланочко, в тебе! Тебе усе життя буду на руках носити, Не даватиму нічого тобі важке робити.
Дівчина відповідає: - Переписуй хату. І на карточку мою постав свою зарплату. Треба мені віллу, яхту, машину купити. Заміж вийду тоді я, й буду з тобою жити.
Дідусь каже: - Як я тобі ці подарунки дам, Тоді вже точно Богу душу швидко я віддам? Ти будеш чекати смерті, щоб швидше я помер, Щоб прийшов до тебе інший багатий кавалер?
|