І знову всі думки до тебе линуть Долаючи всю відстань що між нами Вже скоро мої очі твої стрінуть Здається, що набачились роками. Сумую за тобою, тебе не вистачає Твої обійми манять, немов щось неземне Кохання в моїм серці вогником палає Ми будемо щасливі, нас щастя не мине Я вірю у майбутнє, у нас воно існує І хочеться з тобою життя все провести Таких як ти доля лиш раз дарує, Твоїх аналогів у світі не знайти. Банальними словами все серце відкриваю Не красномовно, без висловів нових Ти вартий кращих фраз, я в цьому запевняю Моя ж любов у серці, а не в словах палких. І знову ті думки не все тобі розкажуть Не все ж можливо навіть описати Просто поруч будь і дні життя покажуть, Як добре разом ранки зустрічати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")