- Ти чуєш? – Хочу! - Вже ж перша ночі… - То аргумент?!? - Гаразд, момент. - Ввімкнули музику мрійливу, Свіча підморгує грайливо, А на столі часник і сало – Для щастя зовсім треба мало. То не біда, що перша ночі – Шматочок сала з’їсти хочу…
1 кг сала рясно посипати сіллю і залишити на холоді. Через дві доби цибульну лушпайку і сало (сіль з його не стряхувать) опустити в киплячу воду. Додати 5-6 шт. лаврового листа, перець горошком, 1 чайну ложку чорного перцю і пів чайної ложки червоного, сіль і перетертий часник (2 голівки). Варити 7 хвилин з моменту закипання. Остудити, очистити від лушпайки, скласти в целофановий пакет – і в морозилку. Сало готове через добу. Так, до речі, не бійтеся промахнутися із сіллю: якщо поклали багато – сало візьме стільки, скільки йому потрібно; якщо не досолили – можна посолити ще в пакеті і знову в морозилку.
Спробуйте - готується недовго і виходить дуже смачно навіть з не самого свіжого і гарного сала.
більше рецептів можете взяти ТУТ. "Смачно написано!"
Вірш розвеселив, а від Василевого рецепту так сала захотілося!!! Пригадався анекдот: Їдуть двоє в поїзді. Один достає сало, цибулю, хліб і починає їсти. Другий - нічого не має і просить сусіда шматочок сала. Перший: - Та не будеш ти його їсти! - Чому??? - Бо я не дам!
Скажи, чому твої вірші завжди вирізняю від інших? :)))))) На автора, читаючи, не дивлюся... лише коли щось чіпляє - звертаю увагу. За вірш: легкість, світло і невиправний оптимізм в рядках!!! :)))) 5!
Нехай не соромляться другі признатися в подібних гріхах. Адже тут ви не одинокі. І чому раніше вас сказати про це відмовлялися голосно? Не розумію і себе...
Скільки тут зустрілось вже цікавих людей ... От ми ще і ще раз зустрітися і поговорити і згадати спільне минуле ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")