Перейти/повернутися до головної сторінки поезії Світлани Перейти до обговорення поезії С.Лавренчук Ми відзначаєм Перемоги свято, Хоч рідшають ряди вже переможців, Але ще є у кого запитати Про тих, чиї ймена залишились на дошці, Про тих, що будуть завжди молодими (Такі слова говорять ветерани, А я ж сама не бачилася з тими, Чиє життя забрали кулі й рани). Історія і час нам залишили Їх імена на стелі із граніту. Лиш інколи приходять на могили До «молодих» немолоді їх діти… 2001р.
|