Не можу зрозуміти ,що твориться чи техніки у нас немає чи солдат,адже багато всіх кого я знаю готові йти вперед, а не назад, й багато чую я відмови такі що дивно досих пір ,ми просимо впустіть нас,дайте зброю,адже ми йдемо захищати наш народ ,невже ми низько так упали що броніки проблема для нас стала ,чому не чуєте ви нас ,бомбити треба в один раз,узяти їх за горло і тримати щоб більше не кортіло на нас гнати і щоб дорогу цю забули назавжди але тепер нам треба дій суворих,терпіти ми не будемо ніколи, цю нечисть вибємо руками, задушимо цю погань назавжди щоб більше не робили нам біди,адже солдати наші гинуть,що твориться,поранених уже достатньо навкруги,нам залишається молитися як це говорять нашії БОГИ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")