Повна чаша
Повна чаша
З цієї чаши ллється через край
Терпіти цеє вже не має сили
Ми будемо іти і боронити весь наш край
Щоб не було використання сили
Ми люди всі і терпимо без міри
Надіючись що прийде мир до нас
Що погань вся ця пропаде без ліри
І будем ми іти у добрий час
Навіщо нам несе Росія біль
Хоче казати як нам далі жити
Не треба нам вказівок відусіль
Ми самі знаєм як і з ким дружити
Це сильна школа нашого життя
Пройдемо ми її відверто
Й нехай російська та брехня
Прямує прямо в пекло
Для чого смерті ті несе
В різних куточках НАШОЇ КРАЇНИ
Нехай відверто пропаде
Уся біда в нашій оселі
Ідіть до себе на свій лан
Ніхто нічого вам не скаже
І не завидуйте ви нам
Тому що БОГ нам всім поможе.
Автор
Шишуряк С.Г
Додав: Sergio (09.11.2014)
| Автор: © Шишуряк С.Г
Розміщено на сторінці : Шишуряк Сергій
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1481 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): Майдан , війна
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА