Нам, українцям, не під силу зупинити війну. Але що невозможно людям, возможно Богу.
Пісня України
Україна славна, сильна
Могутня й міцна.
Цар Господь спаси людей
В ім’я Твоє святе.
Україна процвітає
З народом своїм
Калиною і вербою
Захистим наш дім.
Символ нашої країни
Небесне і земне.
Мир Господь народу дав
Благодать Його свята.
Українці щирі,вірні
Не граблять чужоє,
Дякуємо Богу за все
Бережемо Своє.
І Карпатські гори,
І Донбаса край
Кримське Чорне море
Українцям Божий дар.
Ми, брати по крові,
Любим рідний край,
Не буде в нас розбрат
Стався земний рай.
Пушки, автомати –
На стіну, в музей.
Перемогла правда наша
Вкраїнських слав’ян.
Бо все, що стається –
Боже провидіння
Не змогли нас подолати
Доленосне це спасіння.
Приспів
Благослови Україну Іісусе
На милості щедрі, багаті
Жезлом сили нас підніми
Возвелич український народ і веди.
Слава, слава, слава Тобі на віки!
Слава Україні, Героям слава!
Вітаю з першою публікацією! Творчого натхнення та гарних друзів на сайті. Ви опублікували твір у категорії "Бажаєте мати сторінку творів?". Незабаром сторінка буде створена. А поки інші твори друкуйте у категорії "Твори за тематикою".
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")