Ти став скупий на увагу на час... Ти відтіснив мене із свого життя... Ти закреслив багато у чому "нас"... Демонструєш окреме своє буття... Я спокійно дивлюсь як ти йдеш... Я навчусь в якусь мить піти... Відпускаю долоні теж... Буду дзеркалом і як ти... Мені дуже болить душа і обезцінення також б'ють... Але в мене завжди є я... Що не зрадить найвищу суть. Коли вибір у тебе є... І щоразу це є не я... Більше й не обирай мене... Бо себе вже обрала я.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")