Сумно мені, моя дорога, Пустка в душі, настрій пропав. Мені снився сон - ти там була, Тебе спитав - не відповіла. Ловлю твої погляди, радісні усмішки, Слухаю голос дзвінкий, Ти моя радість, ти моя надія, Ти моє натхнення, ти моя печаль. Три перші вірші були написані протягом вересня 2006р. під впливом тих почуттів, в яких я буквально втонув. А все почалося одного літнього дня, тоді відбувся переломний момент між симпатією і коханням. А симпатія до моєї коханої людини (буду називати її "сонце" надалі) виникла декілька років назад, і поступово збільшувалася до того самого моменту... Після написання третього вірша я освідчився "сонцю" в коханні. І був дуже засмучений, так як не отримав ніякої конкретної відповіді.
|