Понаписують книжок, І носи їх в школу... А на вулиці сніжок Стелить килим знову.
І придумав хто ж оце - Вчитися писати. як набридло мені все - Вам не передати! Мамо, татко, вчителі! Мене пошкодуйте! І ви теж були малі Крик душі почуйте!
Хочу зранку спати я Ну, яка ще школа? Я ж дитина ще! Маля! Звати мене Вова....
|