Ми летимо, ми
летимо,
Розмахуючи
крилами.
Ще трохи буде – й
згоримо.
Проштрикнутими.
Вилами.
Ми думаємо, що
живі,
Як вічне сонце
десь у небі.
Але безодня в
голові
Засмоктує. Бо так
нам треба.
Ми летимо, не
наче світ
Вже догорає під
ногами,
І думаємо, що
політ –
То боротьба із
вітряками.
Вперед – там –
ноги з голови
Назад – там –
ноги між ногами.
А знизу – злісні
кулаки.
Лиш зверху –
ангели понад тілами.
Ми летимо між
тисяч слів
І злих, і тихих ,
радісних.
А я сказати не
зумів
Розпечених і
жалісних.
Лиш Дух веде до
Сонця шат,
Хоч ми його не
чуємо.
І потім нам
поставлять мат,
Коли свічу
задуємо.
Ми летимо, ми
летимо,
Розмахуючи
крилами.
Ще трохи буде – й
згоримо.
Проштрикнуті ми.
Вилами.
Ніч на 4.11.2007
|