| Розділи новин |
|
Новини та статті - культура [354]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
|
|
Новини та статті: суспільство, політика [817]
Не пов'язане з л-рою та поезією
|
|
Усе навколо нашого поетичного сайту [128]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
|
|
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [219]
|
|
Вірую... [17]
На релігійну тематику
|
|
Постаті [28]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
|
|
Зі святом! [155]
Вітаємо зі святами
|
|
Історія, етнографія [29]
Статті на історичну тематику
|
|
Куточок читача, глядача і слухача [42]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
|
|
Куточок споживача [124]
Корисні поради, рекомендації
|
|
|
На головну сторінку » "2024 » Липень » 30"
Поділіться новинами з користувачами!

Тренди в Україні
1. Українська література і національна ідентичність
В останні роки спостерігається зростання інтересу до української історії, культури та національної ідентичності. Це відображається у великій кількості нових творів, присвячених історичним подіям, видатним особистостям і культурним явищам. У «Vivat» читачі часто купують книжки «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані, «Архіви КГБ. Невигадані історії» Едуарда Андрющенка, «Як українці зруйнували імперію зла» Олександра Зінченка.
...
Читати далі
| |
|

Одна з найвпливовіших літературних нагород світу – Букерівська премія – оголосила довгий список номінантів. До переліку традиційно увійшли 13 авторів, йдеться на сайті премії.
До журі премії увійшли художник і письменник Едмунд де Ваал, письменниця Сара Коллінз, редактор розділу художньої літератури Guardian Джастін Джордан, письменник і професор Іюнь Лі, а також музикант, композитор і продюсер
...
Читати далі
| |
|
Подбор закусок к виски требует внимания к деталям. Гребешки и креветки — популярные морепродукты. Они отлично сочетаются с богатым и насыщенным вкусом Jameson Irish Whiskey.

Секреты приготовления гребешков
Перед приготовлением необходимо хорошо промыть и очистить продукт от внешних оболочек. Убедитесь, что гребешки свежие и без повреждений. Выберите сковороду или гриль, предварительно разогрейте на среднем огне. Для приготовления гребешков может понадобиться немного сливочного масла для обжаривания. Положите продукт на разогретую сковороду или гриль. Обжаривайте его по 2–3 минуты с каждой стороны, до появления золотистой корочки. При желании можно добавить соль и перец. Подавайте гребешки теплыми
...
Читати далі
| |
|
|
|
|
|
|