Вечором не знаю, чи буду на сайті. Вірніше точно буде, але у який час?
Навіщо блокувати Вас? У Вас ні між нами, ні з іншими користувачами конфліктів не було. Аккаунти не блокуються через те, що користувачів не було довго. Є такі, що зареєструвались і їх з того часу не було на сайті - вони теж лишаються.
Напишіть, де були, що бачили. Можна тут, у коментарях, або у цій статті.[/b]
Поветнувся я не на довго, десь через тиждень буду знову їхати. Але я скоро повернусь до дому надовго, і знову буду як каже молодь ( зависати ) на сайті, писати нові новини, нові твори. Зараз у мене немає творів, точніше є але вони не завершені до кінця. Був я у Києві, нічого такого цікавого не бачив, працював і жив як весь народ. Приємно бачити що про сайт незабувають, нові твори і новини, нові користувачі, наш форум нарешті піднявся по перегляду.
Дякую користувачю natali-91-так ми не знайомі, але це не проблема.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")